Waterwell kommer til Rapida

Den 10. januar 2022 kommer Waterwell til Rapida. Waterwell er et nytt og grønt konsept vi er veldig fornøyd med å få inn på treningssentrene våre

WATERWELL™️ er en unik løsning for deg som vil drikke sunnere, og kutte ned på bruk av engangsflasker. Vannet er ikke tilsatt sukker og har nært til null kalorier. Det iskalde filtrerte vannet tappes direkte i resirkulerbare Smartflasker i rustfritt stål. Dette sparer miljøet for avfall av engangsflasker i plast.

WATERWELL™️ er en intelligent dispenser som leverer avkjølt, filtrert og friskt vann. Du kan selv velge om det skal tilsettes energi, vitaminer, kullsyre eller utvalgte smaker. Dispenseren leverer vann fra din lokale vannkilde.

Du må ha en WATERWELL™️ Smartflaske for å kunne bruke dispenseren. Med en NFC-Tag i bunnen av flasken gjenkjenner dispenseren Smartflasken. WATERWELL™️ Smartflaske er laget av «food grade» rustfritt stål og er 100% resirkulerbar. Den inneholder heller ingen skadelige stoffer.

WATERWELL selges som et månedlig medlemskap, og vil trekkes på samme måte som treningsmedlemskapet ditt. Medlemskapet gir fri tilgang til å fylle flasken. Tilgangen er til personlig bruk.

WATERWELL vil i første omgang selges og være tilgjengelig på følgende senter:


Rapida Sportssenter
Rapida Balanse
Rapida Meierikvartalet
Rapida Alsgård
CrossFit Alsgård

Priser

Waterwell smartflaske:
Kr 199,- 

Waterwell medlemskap:
Kr 99,- per måned

Kostnaden for Waterwell smartlaske er en engangskostnad.

KJØP WATERWELL

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)