Vel gjennomført Rapida Ung kurs!

Vi håper kurset har vært både lærerikt og motiverende slik at vi kan være med å levere en super trenings-fremtid med masse positive opplevelser.

Denne siden har følgende funksjoner:

 1. Gi så mye informasjon som mulig til foreldre og foresatte
 2. Innsending av informasjon på den som skal begynne å trene, og informasjon til den som skal betale for medlemskapet
 3. Besvare ofte stilte spørsmål

Legg inn informasjon her for å bli medlem

Skjemaet fylles ut i 2 steg. Steg 1 består av informasjon på Ung-deltaker. Det er viktig at informasjonen tilhører Ung-deltaker, og telefonnummer og epost adresse må tilhøre Ung-deltaker. Steg 2 består av informasjon til betaler. 

Ofte stilte spørmsål

Vi legger inn informasjonen så raskt som mulig etter mottak. Dette er en manuell prosess, så det kan ta opptill 24 timer fra skjema er sendt inn til medlemskapet er aktivert.

Både Ung-deltaker og Betaler vil motta en epost fra oss når medlemskapet er aktivert. I denne eposten finner dere all informasjon om både hvordan man kommer seg inn på senterne, betaling, avtalegiro og lignende. Betaler og Ungdeltaker mottar ikke samme epost. NB: Det er viktig at betaler gjennomgår eposten som er sendt til Ungdeltaker sammen slik at Ung-deltaket skjønner innholdet.

Det er svært viktig for oss at alle medlemmer trives på sentrene våre. Derfor har vi satt opp noen enkle trivselsregler som skal bidra til økt trivsel for deg og andre.

 • Det er derfor viktig at sko plasseres i skohyllene når du kommer på senteret
 • Vær snill og grei med alle som oppholder seg i senteret
 • Husk å vask godt av utstyret du har brukt slik at det er rent og klart til bruk for andre
 • Kast søppel og papir i søppelbøttene
 • Tren alltid i rene klær. Vær nøye med renslighet og kroppshygiene
 • Oppfordre andre til å bruke utstyret når du har pause
 • Fotografering eller filming av andre medlemmer eller ansatte er ikke tillatt uten eksplisitt tillatelse. Fotografering eller filming i garderoben når andre medlemmer er til stedet er strengt forbudt.
 • Barn som sitter/ligger i vogn eller bilstol kan tas med så lengre de ikke er til bry for andre på senteret. Barn som kan gå, skal ikke tas med på trening
 • Unngå bruk av parfyme når du er på senteret. Dette er med hensyn til allergi

Dette er spørsmål og svar som er rettet spesifikt mot Rapida Ung. Vi har en større oversikt som dere finner her

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)