KONTAKT OSS

Spørsmål eller ønsker du en gratis prøvetime? Send inn skjemaet på denne siden eller kontakt oss på epost/telefon nedenfor.

Hovedkontor: Sjøgata 6, 8008 Bodø

Postadresse: Sjøgata 6, 8006 Bodø

E-post: post@rapida.no

Vanlige spørsmål

Vi mottar mange spørsmål hver eneste dag, og vi har forsøkt å samle de vanligste her slik at du raskt og enkelt får svar på det du lurer på

Medlemskap

Om du er usikker på om du ønsker å bli medlem hos oss, tilbyr vi en gratis og uforpliktende prøvetime.  Fyll ut skjemaet som er på denne siden, så tar vi kontakt med deg. Du kan også møte opp på senteret du ønsker å prøve i bemanningstiden.

OBS: Prøvetimer skal alltid avtales før de iverksettes, og er kun tilgjengelig for personer med fast bostedsadresse i Bodø.

Du kan bli medlem på to måter:

Alternativ 1: Registrering online via denne nettsiden. Klikk her for å komme til hovedsiden vår.

Alternativ 2: Registrering i resepsjonen på et av senterne. Merk at de ulike sentrene kan ha forskjellige bemanningstider. Du finner oppdaterte bemanningstiden på hvert senter her

Et medlemskap hos oss gir tilgang til flere sentre og ulike treningsmiljøer. Både Rapida Trening og Rapida Pluss gir tilgang til alle være «ordinære» senter.
Se liste:

 

Rapida Balanse er et eksklusivt treningssenter som ligger midt i Bodø sentrum. Her finner du trneing, gruppetrening, medlemskap for deg som ønsker noe mer, samt en SPA avdeling med boblebad og badstuer. For å få tilgang til dette senteret må du ha et Balanse-medlemskap. 

Du finner komplett oversikt over alle medlemskapene våre her

Når du blir medlem hos oss får du tilgang til vår medlemsapp. Denne brukes blant annet til å åpne døren og porter på senteret.

For å logge inn bruker du:

 • Mobilnummer
 • Tilsendt passord

 

Alle medlemmer får en gratis oppstartstime med PT. Denne booker du ved å ta kontakt med den treneren du ønsker å bruke. Klikk her for å lese mer om våre personlige trenere: www.rapida.no/personlig-trening

Om du vil endre medlemskapet ditt må dette gjøres en måned før du ønsker at endringen skal effektueres.

Eksempel: Om du vil å gå fra Trening uten binding til Trening med binding og dette varsles 15. januar, vil endringen skje den 01 mars.

Frys av medlemskap kan gjøres opp til to måneder pr år. Om du vil fryse medlemskapet ditt, må du varsle senteret skriftlig (post@rapida.no) senest  èn måned før du ønsker å effektuere frysperioden. Vi har kun anledning til å fryse hele måneder. Det er gratis å fryse medlemskap, og dersom medlemskapet ditt er innenfor bindingstid vil bindingstiden forskyves tilsvarende frysperiode.

Eksempel: Du ønsker å fryse medlemskapet, og varsler dette den 15. januar.

Da blir medlemskapet fryst fra og med 01. mars.

Frysvarsel sendes på e-post til post@rapida.no
NB: Du skal ikke endre noe på avtalegiroen din i perioden medlemskapet er fryst.

Om du ønsker å avslutte medlemskapet ditt må dette gjøres skriftlig pr. e-post (post@rapida.no). Oppsigelser som mottas på telefon, Facebook eller private meldinger til ansatte / personlige trenere osv. er ikke gjeldende. Oppsigelsen er kun å regne som gyldig når den er blitt bekreftet. Hvis du ikke har mottatt bekreftelse innen 7 dager, må du ta kontakt med oss igjen.

Oppsigelsen må inneholde:

 • Navn
 • Mobiltelefon
 • Registrert E-post
 • Årsak til oppsigelse 


Når man leverer oppsigelse, blir man fakturert også neste måned.

Eksempel: Du leverer oppsigelse 15. januar. Her vil du bli fakturert siste gang for februar måned.

Bindingstid

Bindingstid betyr at du må betale minimum 12 månedlige medlemsavgifter før medlemskapet kan avsluttes. Dette er noe du avtaler når du inngår medlemskapet. Dersom du sier opp etter at bindingstiden har utløpt, vil det være en oppsigelsestid.

Har du valgt et medlemskap uten binding, vil det fremdeles være en oppsigelsestid.

Oppsigelsestid

Oppsigelsestiden betyr at medlemskapet vil vare ut påfølgende måned etter at oppsigelsen er levert til Rapida. Sier du for eksempel opp i januar (uavhengig av dato), vil medlemskapet løpe ut februar, med mindre du har bindingstid.

 

Alle medlemmer har tilgang til appen. Appen brukes blant annet til adgangskontroll og booking.

I tillegg finner du oversikt over følgende:

 • Telefon (kan endres i appen)
 • Epost (kan endres i appen)
 • Adresse (kan endres i appen)
 • Link for opprettelse av AvtaleGiro
 • Status på din AvtaleGiro
 • Egen besøksstatistikk
 • Senterets besøksstatistikk
 • Oversikt over bookinger
 • Fakturaoversikt

 

Last ned app for IOS her

Last ned app for Android her

 • Treningsmedlemskap
 • Gruppetrening med instruktør
 • Spa og Velvære
 • Squash
 • Cageball
 • Prama
 • Personlig trening
 • Kroppsanalyse

Se hovedmeny for mer informasjon om hvert senter

Vi har en egen kategori for personer som er Studenter, Honnør og som jobber Offshore.

Du finner priser og beskrivelser under <Student, Honnør og Offshore> på denne siden http://www.rapida.no/medlemskap/

Bruk av doping er strengt forbudt.
Rapida vil i alle tilfeller hvor bruk av doping påvises, politianmelde forholdet umiddelbart.
Vi i Rapida tar på sterkeste måte avstand for all bruk av ulovlige preparater, og ved mistanke kan du tas ut til kontroll.

 • Det er derfor viktig at sko plasseres i skohyllene når du kommer på senteret
 • Vær snill og grei med alle som oppholder seg i senteret
 • Husk å vask godt av utstyret du har brukt slik at det er rent og klart til bruk for andre
 • Kast søppel og papir i søppelbøttene
 • Tren alltid i rene klær. Vær nøye med renslighet og kroppshygiene
 • Oppfordre andre til å bruke utstyret når du har pause
 • Fotografering eller filming av andre medlemmer eller ansatte er ikke tillatt uten eksplisitt tillatelse. Fotografering eller filming i garderoben når andre medlemmer er til stedet er strengt forbudt.
 • Barn som sitter/ligger i vogn eller bilstol kan tas med så lengre de ikke er til bry for andre på senteret. Barn som kan gå, skal ikke tas med på trening
 • Unngå bruk av parfyme når du er på senteret. Dette er med hensyn til allergi

Alle medlemskap i Rapida er privat. Det betyr at det er kun personen som eier medlemskapet som kan benytte det. Medlemmer har ikke under noen omstendigheter tillatelse til å slippe inn andre. Brudd på dette vil medføre et gebyr på kr 5500,-

Dersom noen du kjenner ønsker å prøve ut Rapida før innmelding, kan dette gjøres via en gratis og uforpliktende prøvetime. Dette bestilles enkelt via www.rapida.no/provetime.

OBS: Prøvetimer skal alltid avtales før de iverksettes, og er kun tilgjengelig for personer med fast bostedsadresse i Bodø.

Ordinære medlemskap 
For å ha et treningsmedlemskap i Rapida må man være minimum 15 år og fylle 16 år i inneværende år.

Rapida Ung medlemskap
Dette medlemskapet er gyldig for personer som fyller 15 år i år, og varer frem til de er fylt 18. Etter fylte 18 år, endres medlemskapet til veiledende pris. Personer som har gjennomført Rapida Ung-kurs kan kjøpe dette medlemskapet fra de er fylt 13 år.

Rapida Ung kurs
Ung-kurset vårt er tilpasset ungdommer mellom 13 til 15 år. Ungdommer med gjennomført og bestått kurs kan kjøpe ordinært treningsmedlemskap i Rapida før den egentlige aldersgrensen. Les mer om kurset her.

Rapida Kids
Dette er et eget konsept for barn mellom 9 og 12 år. Dette gir tilgang til egne timer som er spesielt tilpasset trening, aktivitet og lek for barn. Disse timene er lukket og er kun tilgjengelig for medlemmer i Rapida Kids. Les mer om konseptet her.

Booking og kjøp av Drop-in

Når man har booking av squash inkludert i medlemskapet har du mulighet til å ha èn aktiv booking, og hver booking varer i 30 minutter. Bookingsystemet er lagt opp slik at den ene spilleren booker første halvtime, og motspiller booker andre halvtime dersom man har tenkt å spille i 60 minutter. Du kan booke bane 4 dager frem i tid, og umiddelbart etter at timen man har booket er gjennomført får man tilgang til å booke ny time.

Dersom du skal spille squash med noen som ikke har medlemskap i Rapida, eller som ikke har squash inkludert i medlemskapet sitt booker du den første halvtimen via medlemskapet ditt, og motspilleren booker den neste halvtime og betaler gjeldene pris direkte i bookingsystemet.

Vi tilbyr leie av squashracketter på Rapida Sportssenter innenfor bemanningstiden til senteret. For å se oppdaterte og gjeldene bemanningstider se her.

Priser

Leie av rackett 60 minutt: kr 50,-
Squashballer leies ikke ut, men kan kjøpes i resepsjonen og i vendingmaskin. 

Timene bookes enkelt i medlemsappen under «Booking». 

Drop-in trening: kr 199,-

Drop-in spa: kr 230,- inkludert håndduk
NB: 18 års aldersgrense. Personer som er under 18 år kan også bruke SPA, men kun sammen med en voksen.

Drop-in Cageball
Primetime (kl 15:00 til 24:00): kr 550,- / 45 minutt
Formiddag og helg (08:00 til 15:00 + hele lørdag og søndag): kr 350,- / 45 minutt

Drop-in Squash
Primetime (kl 15:00 til 24:00): kr 149,- / 30 minutt
Formiddag  (kl 08:00 til 15:00 ): kr 100,- / 30 minutt

 Se Kortidsmedlemskap for full oversikt og kjøp tilgang i korte perioder

Betaling

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Det betyr at når du har opprettet en AvtaleGiro sørger banken din for at regningen blir betalt på forfallsdato så lenge det er penger på kontoen. Forfall for medlemskap er den 1. hver måned, og betalingen gjelder for inneværende måned.

Du kan velge å bli fakturert via e-post. For å bli fakturert via e-post må du kontakte en av våre resepsjoner.

For bedrifter tilbur vi fakturering via EHF

Medlemmer uten aktiv AvtaleGiro får tilsendt papirfaktura hver måned. Denne faktureringen skjer via post og blir derfor ha et faktureringsgebyr på kr 65.- i tillegg til medlemskontingenten.

For medlemmer som ønsket å betale for en gitt periode i en smell. For å ordne en slik løsning tar du kontakt med resepsjonen på ditt respektive senter.

Når vår medlemskontingent ikke blir betalt, overføres dette til vårt innkrevingsselskap. Alle spørsmål om krav som er kommet hit må tas direkte med innkrevingsselskapet.

Nei. Den månedlige betalingen har forfall den 01. i inneværende måned. Betalingen er forskuddsvis.

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)