PERSONLIG TRENING

Det er mange grunner til å trene med en personlig trener. Våre dyktige PTer som du kan lese mer om på denne siden står klare til å hjelpe deg nå dine treningsmål. Alle nye medlemmer får en gratis oppstartstime med PT. 

KOM I GANG MED PT

Kom i gang med PT er et tilbud for deg som ønsker en god introduksjon i trening på senter. Denne pakken gir deg timer med personlig trener og tilpasset treningsopplegg for å tilfredsstille dine behov og Wins.

kr. 1499,-

1. Finn din PT

Finn din PT nedenfor.

2. Vi setter opp ditt treningsprogram

Sammen med din personlige trener skreddersyr vi et treningsprorgam og en plan for å nå dine mål.

3. Vi starter treningen

Etter programmet og planen er på plass setter vi i gang med treningen. Her vektlegger vi tett oppfølging og riktig trening.

BÆREKRAFTIG PT

Bærekraftig PT er for alle som vil ha oppfølging fra start til slutt. Et omfattende treningsprogram som er delt inn i tre ulike faser, sikrer riktig trening og gode resultater.

Programmet skreddersys til deg og dine mål, noe som gjør at de ulike fasene varierer fra kunde til kunde.

3 FASER TIL SUKSESS

Fase 1: Svært tett oppfølgning

Basert på livssituasjon, tidligere treningserfaring, behov og målsetting skreddersyr vi et opplegg tilpasset dine mål og forutsetninger. Oppfølgingen i fase 1 defineres som svært tett. Formålet er å skape motivasjon for videre trening og sikre at treningen er trygg og effektiv.

Fase 1 består av to timer med personlig trener hver uke.

FASE 2: TETT OPPFØLGING

Når fase 2 starter er du godt i gang med trening, du har allerede lært mye og du er i bedre fysisk form. På dette tidspunktet skal mye av treningen være selvstendig. I denne perioden dreies fokuset over fra innlæring av nye øvelser og metoder, til trening med høyere belastning og intensitet.

Fase 2 består av én time med personlig trener hver uke.

FASE 3: OPPFØLGING

I denne fasen er stort sett all trening selvstendig, men du har fortsatt oppsatte avtaler med personlig trener som kontrollerer at de gode vanene som er etablert i fase 1 og 2 opprettholdes. Arbeidet vårt er å legge til rette for at treningen du gjør er hensiktsmessig opp mot treningsmålet du jobber mot.

Fase 3 består av én trening med personlig trener hver måned.

MØT VÅRE PERSONLIGE TRENERE

91362461

synne@rapida.no

Synne Saltermark

Synne er opptatt av at alle skal få kjenne på gleden som kan ligge i å være fysisk aktiv, og viktigheten av å finne en treningsform som passer den enkelte. Som fysisk aktivitet- og helserådgiver innehar hun spesialkompetanse i å tilrettelegge trening for ulike målgrupper, basert på individuelle mål og ønsker. Gjennom samarbeidet er målet at du skal få kompetanse og verktøy for å på sikt fortsette fremgangen etter perioden med en trener. Enten du har idrettsspesifikke mål eller ønsker hjelp på veien mot en hverdag med mer overskudd og bedre helse står Synne klar til å hjelpe deg.

Utdanning

 • Bachelorgrad i idrettsvitenskap, retning fysisk aktivitet og helse, Norges idrettshøgskole 
 • Sertifisering som personlig trener, Høgskolen i Sogn og Fjordane/Gateway College
 • Årsenhet folkehelse og helsefremmende arbeid, Universitetet i Bergen
 • Aktiv mot kreft-instruktør, Norges idrettshøgskole

Hovedsenter

 • Rapida Alsgård

 • Rapida Balanse

 • Rapida Meierikvartalet 

95968084

arnulf@rapida.no

Arnulf E. Imingen

Arnulf E. Imingen har mange års erfaring som personlig trener.
Han har i åtte år kjørt FitCamp-kurs, som består av sirkeltrening med og uten vekter. Han er opptatt av folkehelse og livsstilsendring, samt at kundene skal lære mye om både trening og seg selv på timene. Han legger opp til lystbetont trening, enten det er som vanlig PT, PT i duo eller i gruppe. Arnulf er av den oppfatningen at det ikke finnes noen snarveier. Styrketrening, livsstilsendring og vektreduksjon tar tid, og målrettet jobbing over tid er det som skaper resultater og mestringsfølelse.

Utdanning

 • Sertifisering som personlig trener, Akademiet For Personlig Trening

 • Weight Trainer, AFPT 

Hovedsenter

 • Rapida Sportssenter

48006159

mikal@rapida.no

Mikal Tjærandsen

Mikal Tjærandsen er Osteopat og Personlig trener.
Mikal tilbyr tett og forskningsbasert oppfølging som ivaretar dine mål og verdier på veien mot bedre helse. Han er kreativ i tilrettelegging og tilpassing av trening til hver enkelt kunde. Som osteopat har han god kunnskap om smerter, kropp og trening, og har spesiell kompetanse innen opptrening av skader og smertetilstander, livsstilsendring og styrketrening. Det sikrer at du kan trene trygt og effektivt, selv med smerter og skader. Mikal er tilhenger av kontinuitet og endring over tid, og ønsker å hjelpe med å utvikle bærekraftige trenings- og kostholdsvaner kundene kan ta med seg livet ut.

Utdanning

 • Bachelorgrad i osteopati, Høyskolen Kristiania

 • Videreutdanning i osteopati, Høyskolen Kristiania

 • Sertifisering som personlig trener, Akademiet For Personlig Trening

 • Årsenhet grunnmedisin, Høyskolen Kristiania

 • Årsenhet idrettsfag, Universitetet i Nordland

Hovedsenter

 • Rapida Sportssenter

91383858

hedda@rapida.no

Hedda Egerdahl

Hedda er personlig trener og instruktør hos Rapida. Hedda er interessert i fysisk og psykisk helse, og mener at fysisk aktivitet er en god medisin mot mye. Hun liker selv variert trening og syns det er gøy å lære seg nye ting, og tar gjerne en utfordring. Hedda har et stort fokus på treningsglede, og vil hjelpe deg med å finne noe du trives med og vil ha med i din hverdag. Hedda tror ikke på «quick fixes», og vil ikke at du skal drive med noe du ikke kan leve med resten av livet. Hedda vil hjelpe deg med en livsstilsendring, og gi fysisk aktivitet en naturlig del av din hverdag.

Utdanning

 • Sertifisering som personlig trener, Akademiet For Personlig Trening

 • Sertifisert kostholdsveileder, AFPT

Hovedsenter

 • Rapida Alsgård

91837171

ellen@rapida.no

Ellen H. Tørdal

Ellen Haugen Tørdal er Personlig trener.
Hvis du ønsker å «bli i bedre form», lære å trene styrke og/eller kondisjon, er du velkommen til Ellen! Ellen finner fram til en treningsform som passer for den enkelte, bygd på faglig kompetanse og oppriktig engasjement. Ellen jobber mot å skape mestringsfølelse og treningsglede. Etter mange års erfaring med å jobbe med mennesker, har hun lært viktigheten av å møte kunden der hun/han er, både fysisk og mentalt. Ellen ønsker at treningen skal påvirke deg positivt i hverdagen, og at du skal oppleve vår felles innsats som en investering i egen helse og livskvalitet. Det jeg brenner mest for er styrketrening, kondisjonstrening (løping) og trening av kjernemuskulaturen.

Utdanning

 • Personlig Trener ved Norges Idrettshøyskole

 • Kosthold og Trening ved Norges Idrettshøyskole

 • TRX Basis slyngekurs

 • TRX «Suspension Training Course»

 • BasisBall Center Core

 • TriggerPoint Foam Rolling

Hovedsenter

 • Rapida Balanse

95220052

glenn@rapida.no

Glenn Trane

Glenn Trane er Treningsfysiolog og Personlig trener.
Glenn er utdannet treningsfysiolog fra NTNU med spesialisering i styrke- og utholdenhetstrening. Han er tidligere aktiv fotballspiller, som i de senere årene har rettet sitt fokus mot styrketrening og løping. Glenn har en vitenskapelig tilnærming til trening, og legger til rette for at treningen blir effektiv og individuelt tilrettelagt etter dine behov. Han er opptatt av at kundene hans skal oppleve treningsglede og mestringsfølelse, og brenner sterkt for at trening skal være en positiv opplevelse for alle, uansett nivå og målsetning.

Utdanning

 • Mastergrad i Exercise Physiology fra NTNU, Trondheim

 • Bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU, Trondheim

 • Idrett, årsstudium fra Nord universitet, Sydney/Nesna

Hovedsenter

 • Rapida Sportssenter

 • Rapida Alsgård

91340312

elise@rapida.no

Elise Persen Brennberg

Elise er personlig trener og instruktør hos Rapida. Elise er opptatt av at trening og aktivitet skal gi mestringsfølelse og glede. Det at treningen skal være mest mulig overførbar til utfordringer man møter på i hverdagen, såkalte funksjonelle øvelser er viktig. Trening kan utføres med og uten vekt, og kan alltid tilpasses alle uansett nivå og erfaring. Det å trives med treningen og øvelsene man gjør, er ekstremt viktig for Elise. Hun ønsker å hjelpe deg, slik at du kan nå dine mål og ikke minst gjøre trening og fysisk aktivitet til en positiv del av din hverdag.

Utdanning

 • Faglærer i Idrett, Bachelor

 • Personlig trener, Nord Universitet

 • Crossfit Level 1 trener

Hovedsenter

 • Rapida Alsgård

91592702

olaf@rapida.no

Olaf Hjelde

Olaf Hjelde er naprapat og personlig trener. Olaf tilbyr behandling og personlig trening for alle som ønsker å forbedre helsen sin. Han har bred erfaring fra idrett og har tidligere vært medisinsk ansvarlig for Huddinge Hockey i Stockholm. Olaf har derfor stor kompetanse innen idrettsskader og rehabilitering. Han ønsker å videreformidle kunnskapen om kroppen slik at kunden får en helhetsforståelse for trening. Ved hjelp av behandling, styrke- og utholdenhetstrening vil han hjelpe deg slik at du når dine mål.

Utdanning

 • Scandinavian college of naprapathic manual medicine

 • Personlig Trening EQF 4 – Naprapathögskolan

Hovedsenter

 • Rapida Alsgård

 • Rapida Balanse

 • Rapida Meierikvartalet

Jørgen

93209208

jorgen@rapida.no

Jørgen V. Berntsen

Jørgen Vigeland Berntsen er Personlig trener.
Jørgen mener motivasjon ikke er noe som kommer til deg av seg selv. Derfor handler det om å bare gjøre det. En forpliktelse med en personlig trener vil gjøre det lettere å komme seg på trening og lettere å gjøre det til en vane. Jørgen ble ferdig med sin bachelorgrad i bevegelsesvitenskap ved st. Olavs, NTNU før han flytter til Bodø. Han tilbyr variert, morsom og motiverende trening. Han skreddersyr treningen ut fra dine ønsker og mål slik at dere sammen oppnår det du vil med treningen. Samtidig legger han opp til at kundene skal lære om trening og egen kropp underveis noe han mener er viktig. Lærer man om treningen og om seg selv blir veien til å gjøre trening til en vane kortere og da har man kommet langt på vei.

Utdanning

 • Bachelorgrad, bevegelsesvitenskap, NTNU

Hovedsenter

 • Rapida Balanse