PERSONLIG TRENING

Det er mange grunner til å trene med en personlig trener. Våre dyktige PTer som du kan lese mer om på denne siden står klare til å hjelpe deg nå dine treningsmål. Alle nye medlemmer får en gratis oppstartstime med PT. 

KOM I GANG MED PT

Kom i gang med PT er et tilbud for deg som ønsker en god introduksjon i trening på senter. Denne pakken gir deg timer med personlig trener og tilpasset treningsopplegg for å tilfredsstille dine behov og Wins.

kr. 1849,-

Antall timer PT nivå 1 PT nivå 2
1 time Kr 599,- / time Kr 799,- / time
10 timer Kr 579,- / time Kr 779,- / time
20 timer Kr 539,- / time Kr739,- / time
30 timer Kr 499,- / time Kr 699,- / time

priser og PT-nivå

Alle våre PTer har studiepoenggivende utdanning innen trening og/eller PT-utdanning. Vi har et solid PT-team med bred og lang erfaring. 

Personlig-trenere på nivå 1:

 • Gjennomført PT-utdanning

 

Personlig-trenere på nivå 2:

 • Gjennomført PT-utanning
 • Gjennomført over 100 PT-timer

1. Finn din PT

Finn din PT nedenfor.

2. Vi setter opp ditt treningsprogram

Sammen med din personlige trener skreddersyr vi et treningsprorgam og en plan for å nå dine mål.

3. Vi starter treningen

Etter programmet og planen er på plass setter vi i gang med treningen. Her vektlegger vi tett oppfølging og riktig trening.

BÆREKRAFTIG PT

Bærekraftig PT er for alle som vil ha oppfølging fra start til slutt. Et omfattende treningsprogram som er delt inn i tre ulike faser, sikrer riktig trening og gode resultater.

Programmet skreddersys til deg og dine mål, noe som gjør at de ulike fasene varierer fra kunde til kunde.

3 FASER TIL SUKSESS

Fase 1: Svært tett oppfølgning

Basert på livssituasjon, tidligere treningserfaring, behov og målsetting skreddersyr vi et opplegg tilpasset dine mål og forutsetninger. Oppfølgingen i fase 1 defineres som svært tett. Formålet er å skape motivasjon for videre trening og sikre at treningen er trygg og effektiv.

Fase 1 består av to timer med personlig trener hver uke.

FASE 2: TETT OPPFØLGING

Når fase 2 starter er du godt i gang med trening, du har allerede lært mye og du er i bedre fysisk form. På dette tidspunktet skal mye av treningen være selvstendig. I denne perioden dreies fokuset over fra innlæring av nye øvelser og metoder, til trening med høyere belastning og intensitet.

Fase 2 består av én time med personlig trener hver uke.

FASE 3: OPPFØLGING

I denne fasen er stort sett all trening selvstendig, men du har fortsatt oppsatte avtaler med personlig trener som kontrollerer at de gode vanene som er etablert i fase 1 og 2 opprettholdes. Arbeidet vårt er å legge til rette for at treningen du gjør er hensiktsmessig opp mot treningsmålet du jobber mot.

Fase 3 består av én trening med personlig trener hver måned.

MØT VÅRE PERSONLIGE TRENERE

lars@rapida.no

Lars Daniel Gruvman

Å være personlig trener for meg, betyr å se deg for den du er. Bli kjent med deg som person, dine mål og eventuelle begrensninger. Det handler ikke om å snu hverdagen på hodet, men heller å dele kunnskap og gjøre små endringer, slik at vi sammen klarer å skape en hverdag du trives med idag, men også i mange år fremover.

Min kompetanse ligger i rehabilitering av skader og begrensninger i muskler og ledd.

Lars har også betydelig erfaring innen sport og idrett.

20 år som kampsportutøver

10 år som instruktør
3 år som Daglig Leder i Nidaros Kickboxingklubb

 

 

 

Utdanning

 • Sertifisert Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening
 • Sertifisert Kostholdsveileder ved Akademiet for Personlig Trening
 • Sertifisert Rehab Trener ved Akademiet for Personlig Trening
 • Trener1 kurs i kickboxing ved Norges Kickboxing Forbund

 

Hovedsenter

malin@rapida.no

Malin Sørensen

For meg er det viktig å skape en god relasjon til kunden, og bruke tid på å bli kjent, dette for å kunne sette noen gode mål sammen.  Med yrkesbakgrunn i sosialt arbeid, og videreutdanning i psykisk helse vet jeg at tanker og følelser påvirker både motivasjon og atferd, derfor mener jeg en kommunikasjon rundt dette er en fordel en treningssammenheng. 

Jeg er alltid et mål om at treningen skal gi mestringsfølelse og motivasjon.  Mine beste egenskaper er å lytte, komme med gode råd og tilpasse treningen på en god måte. Jeg er opptatt av å ha en god dialog med kunden min. Jeg brenner for at kunden min skal trives, og få en spennende og variert økt ut ifra nivå.

Utdanning

 • 1 års PT studie ved Nord Universitet
 • Bachelor i barnevern
 • Videreutdanning i psykisk helse
 • Master i helsevitenskap (under utdanning)

 

Hovedsenter

90569006

olej@rapida.no

Ole-Johnny Johansen

Ole-Johnny Johansen er personlig trener.

Han har over 25 års variert erfaring fra idrett- og trening, både som utøver, trener og leder.
Om du ønsker å komme i bedre form, bli sterkere eller kanskje redusere vekt, kan han hjelpe deg med det. Dine egne personlige målsetninger danner grunnlaget for et individuelt tilpasset treningsprogram. Strukturert og målrettet aktivitet over tid er en forutsetning for fremgang, enten det gjelder økt styrke, muskelvekst, bedre kondisjon, vektreduksjon eller livsstilsendring.

Ole-Johnny er opptatt av at treningen skal være funksjonell, utfordrende, variert og tilpasset den enkeltes forutsetning og nivå. Resultatene skal være målbare, du skal oppleve mestring og ikke minst skal treningen være motiverende og gi overskudd. Tilbyr både individuelle PT-timer og PT-duo (to personer/par).

Utdanning

 • Sertifisert Personlig Trener, Akademiet for Personlig Trening
 • CrossFit Level 1 Course, CrossFit Training and Education
 • Instruktør Spinning
 • Trener håndball

 

Hovedsenter

hakonnp@rapida.no

Håkon Nordahl-Pedersen

I mitt arbeid som personlig trener er jeg opptatt av at trening og fysisk aktivitet skal være gøy, motiverende og en del av livsstilen til den enkelte. Resultater fra trening er en stor drivkraft for meg, og jeg vil skreddersy et treningsprogram sammen med deg, slik at du når dine mål. Jeg garanterer at du vil få mer energi og overskudd i hverdagen, gjennom trening du opplever som meningsfull og føler at du mestrer. Gjennom min utdanning har jeg kompetanse om styrketrening, muskelbygging, styrkeløft, utholdenhetstrening, lagtrening, samt habiliterende trening. Ønsker du hjelp til å ta treningen din til et nytt nivå og få mer ut av den er jeg her for deg.

Utdanning

 • Bachelor i Trening ved Nord universitet
 • Trener 1 kurs vektløfting Nord universitet

 

Hovedsenter

kristine@rapida.no

Kristine Engan

Kristine har over 20 års erfaring fra treningsbransjen. Både som PT, gruppeinstruktør og pedagog. Hun er opptatt av å se hele deg og finne ut av dine behov og mål. Sammen lager dere en plan som oppleves motiverende og ikke minst gjennomførbar. Livsstilsendringer tar tid og med Kristine som PT får du et tilrettelagt treningsopplegg som oppleves riktig for deg. Kristine har også lang erfaring fra opptrening etter sykdom, graviditet og skade. 

 

Til daglig jobber Kristine som Folkehelsekoordinator i Bodø kommune.

Utdanning

 • Bachelor i dans, Nord universitet 
 • Bachelor i idrett, Nord universitet og Nesna
 • Folkehelsearbeid, Nord universitet 
 • Ledelse, Nord universitetet
 • Kettlebells
 • Treningsveileder
 • Pilates
 • Gruppetrening
 • Vanntrening
 

Hovedsenter

hege@rapida.no

Hege Skåren

Med over 20 års erfaring i treningsbransjen tok jeg i en alder av 40 steget ut og utdannet med til PT. Jeg har ett brennende hjerte for trening og hva fysiske aktivitet kan gi både kropp og sinn. Med tilrettelagt fysisk aktivitet vil hverdagen din bli både lettere og rikere. Med meg som PT vil du få en trening som passer inn i din hverdag, sammen bygger vi overskudd til å ta  vare på det viktigste i livet ditt; nemlig din helse. Din helse er forutsetningen for alt annet i livet. Hos meg er alle muligheter åpne enten du vil trene en til en, duo ( partrening ) eller i gruppe . Husk at det enkleste er ofte det det beste også når det kommer til trening .

Utdanning

 • Sertifisering som Personlig Trener , Nord Universitet

 • Idrett Grunnfag, Nord Universitet

 • Helsefagarbeider med videreutdanning Barsel og Barnepleie

 • Svangersskapsterapeut

 • Trener 1 ( Håndball)

 • Treningsveilder

 • Gruppetreningsinstruktør

 • Kursbevis i Fysisk aktivitet og helse , Motiverende samtaleteknikk ( regi, Exercise is medicine Norge )  

 

Hovedsenter

jonvegard@rapida.no

Jon Vegard Dahl

Som PT er Jon Vegard klar for å hjelpe deg inn i en ny hverdag med nye utfordringer, han har mye erfaring fra egen trening og ser frem til og hjelpe deg med og nå dine mål innen trening, uansett hva dine mål er. Han ønsker å bringe størst mulig glede ut av din trening samt hjelpe deg med å nå dine mål innenfor trening.
Videre håper han å kunne bidra til å finne den treningsformen akkurat du liker!

Utdanning

 • Sertifisering som Personlig Trener, Akademiet for Personlig Trening
 • Sertifisering som kostholdsveielder, Akademiet for Personlig Trening

Hovedsenter

linn@rapida.no

Linn Amundsen

Linn Amundsen er Personlig Trener.

Linn brenner for at folk skal forstå verdien av å investere i egen helse. Kroppen er skapt for å være i bevegelse, og viktigst er å se muligheter mer enn begrensninger.
Uansett forutsetninger og utgangspunkt mener hun trening er for alle, og det er aldri for sent å begynne. Mange erfarer at fysisk aktivitet kan forebygge både hjerte/karsykdommer og muskel/skjelettplager.
I tillegg til å være Personlig Trener har Linn 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør på treningssenter. For henne er det viktig at trening er variert, motiverende og gir mestringsfølelse.
Hun har alltid vært mest opptatt av styrketrening, men liker særlig en kombinasjon av styrke, mobilitet og balanse. Trenger du å få optimalisert treningsøktene dine så hjelper hun deg gjerne.
Linn er ellers kjent for sin svært positive innstilling og mener det er umulig å ikke bli i godt humør av trening.

Utdanning

 • Sertifisert Personlig Trener, SAFE Education
 • Fitness, Nord Universitet
 • Body Pump Instructor, Les Mills
 • Kettlebells
 • Concept 2 RowErg
 • Spinning
 • Afro Power Dance
 • Basisball RAW

 

Hovedsenter

91594005

anders@rapida.no

Anders Tjærandsen

Anders Tjærandsen er Personlig trener og Osteopat.

Han har jobbet som PT i over 10 år, blant annet på Nimi Ullevål. Anders har trent mennesker i alle aldre med varierte målsetninger. Hans primære interessefelt er trening med fokus på helse, samt hjelp om du opplever usikkerhet for trening og aktivitet som følge av smerter og plager. Han ønsker å hjelpe slik at treningen oppleves meningsfylt og bidrar til økt energi og overskudd i hverdagen. For Anders er det viktig at du er med i planleggingen slik at treningen hele tiden er tilpasset dine mål og forutsetninger. For å sikre utvikling vil treningen være utfordrende, men hele tiden på et nivå hvor du opplever både mestring og treningsglede.

Utdanning

 • Videreutdanning i osteopati, Høyskolen Kristiania
 • Bachelorgrad i osteopati, Høyskolen Kristiania
 • Årsenhet grunnmedisin, Høyskolen Kristiania
 • Sertifisering som personlig trener, Høgskolen i Nesna

 

Hovedsenter

99321783

gunnar@rapida.no

Gunnar Bjørntvedt

Gunnar er Personlig trener. 

Gunnar har over 5års erfaring med trening. Ønsker du å bygge muskler, forbrenne fett eller rett og slett få mer ut av treningen din, har han kunnskaper til å hjelpe deg. Hovedfokuset er resultater og å tilpasse treningen for hver enkelt, da alle har forskjellige utgangspunkt og behov. Han har vært innom ulike idretter og har mye å bidra med. Gunnar er klar for å gi alt for alle sine kunder slik at de gir alt under PT-timen og når de trener alene.

Utdanning

 • Sertifisering som Personlig Trener, Akademiet or Personlig Trening
 • TRX – Slynge
 • Basisball center core
 • Yoga Exercised for Core Strenght and Flexibility
 • Coaching styles and Techniques

Hovedsenter

Foto: Fotograf Mats Jensaas

95968084

arnulf@rapida.no

Arnulf Imingen

Arnulf E. Imingen har mange års erfaring som Personlig trener.
Han har i åtte år kjørt FitCamp-kurs, som består av sirkeltrening med og uten vekter. Han er opptatt av folkehelse og livsstilsendring, samt at kundene skal lære mye om både trening og seg selv på timene. Han legger opp til lystbetont trening, enten det er som vanlig PT, PT i duo eller i gruppe. Arnulf er av den oppfatningen at det ikke finnes noen snarveier. Styrketrening, livsstilsendring og vektreduksjon tar tid, og målrettet jobbing over tid er det som skaper resultater og mestringsfølelse.

Utdanning

 • Sertifisering som Personlig trener, Akademiet For Personlig Trening

 • Weight Trainer, AFPT

 • Videreutdanning basis- og styrketrening (Nord universitet) 

 • Idrett, årsstudium HiNe

Hovedsenter

91837171

ellen@rapida.no

Ellen H. Tørdal

Ellen Haugen Tørdal er Personlig trener.
Hvis du ønsker å «bli i bedre form», lære å trene styrke og/eller kondisjon, er du velkommen til Ellen! Ellen finner fram til en treningsform som passer for den enkelte, bygd på faglig kompetanse og oppriktig engasjement. Ellen jobber mot å skape mestringsfølelse og treningsglede. Etter mange års erfaring med å jobbe med mennesker, har hun lært viktigheten av å møte kunden der hun/han er, både fysisk og mentalt. Ellen ønsker at treningen skal påvirke deg positivt i hverdagen, og at du skal oppleve vår felles innsats som en investering i egen helse og livskvalitet. Det jeg brenner mest for er styrketrening, kondisjonstrening (løping) og trening av kjernemuskulaturen.

Utdanning

 • Personlig Trener ved Norges Idrettshøyskole

 • Kosthold og Trening ved Norges Idrettshøyskole

 • TRX Basis slyngekurs

 • TRX «Suspension Training Course»

 • BasisBall Center Core

 • TriggerPoint Foam Rolling

Hovedsenter

Foto: Fotograf Mats Jensaas

90204441

hakon@rapida.no

Håkon André Mehus

Håkon er Treningsfysiolog og Personlig trener. 

Håkon har en vitenskapelig tilnærming til trening og legger treningen opp etter hver enkelt persons behov. Håkon brenner for at du skal nå dine mål med treningen gjennom styrketrening eller utholdenhetstrening eller en kombinasjon av begge. Det er viktig for Håkon at kundene opplever mestringsfølelse og glede ved trening, og at det er nøkkelen for å oppnå livslang bevegelsesglede. Håkon ønsker å dele sine kunnskaper for at du skal få en bredere forståelse av trening av egen kropp. 

Utdanning

 • Master Exercise Physiology NTNU, Trondheim
 • Bachelor  Idrett Høgskolen på Nesna
 • Årsstudium i Idrettsbiologi NIH, Oslo
 • Nettstudie Idrettsernæring Uia, Kristiansand

 

Hovedsenter

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)