Rapida ung - kom i gang på treningssenter

Vi har laget et oppstartskurs som alle i alderen 13 til 15 år må gjennomføre før de kan starte å trene hos oss. Kurset har som mål å gi følgende kunnskap:

  1. Hvordan trene trygt på treningssenter
  2. Hvordan varme opp
  3. Hvordan trene styrke
  4. Hvordan trene kondisjon
  5. Oppførsel og orden på treningssenter

Medlemskap

Når kurset er gjennomført kan medlemskap opprettes hos oss. Siden dette er medlemskap for noen som er under 18 år, trenger vi informasjon på både den som skal trene, men også den som skal være ansvarlig betaler.

Betaling og faktura

Når medlemskapet er opprettet, mottar betaler en oppstartsfaktura på epost og sms. Denne kan betales i vipps eller i nettbanken. Dette vil være for resterende tid i inneværende måned + hele neste måned. Oppstartsfaktura vil ikke trekkes via AvtaleGiro. Link for signering av AvtaleGiro sendes umiddelbart etter registrering, men første trekk vil ikke gå før måned 3. Her er et eksempel: Medlemskapet starter 15.01 Betaler mottar da en oppstartsfaktura for treningstid fra 15.01 januar + hele februar. Den 01.03 trekkes første trekk på AvtaleGiro for treningstid for 01.03 til 01.04.

Kursoversikt

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)