Gjeldene retningslinjer hos Rapida

Kjære medlem og bruker av Rapida.
Vi er superglad for at vi har fått tillit fra regjeringen slik at sentrene forblir åpne.

Med hensyn til de nye restriksjonene som gjelder frem til natt til 15. januar 2022 ber vi deg om:
 
☑️Husk å registrere deg i appen når du kommer på trening
☑️Hold deg hjemme hvis du har symptomer på sykdom!
☑️Desinfiser hendene ved ankomst og når du forlater senteret.
☑️Det skal til enhver tid være minumum 1 meter avstand til andre i senteret og 2 meter avstand ved høy intensitet.
☑️Kom gjerne ferdig skiftet, og ta på deg rene innesko ved inngangen. Garderobene er åpne, men har en begrensning på maks antall samtidig.

På garderobedøren vil du finne anvisning med hvor mange personer som maksimalt kan være i garderoben samtidig. Dette varierer fra senter til senter og avhenger av størrelsen på de ulike garderobene. Takk for at du respekterer dette.

I perioden frem til 15 januar vil det ikke bli avholdt noen form for fysiske gruppetimer i Rapida. Vi jobber frem en løsning for å kunne arrangere digitale timer i perioden, og dette kommer vi snart tilbake med informasjon om.

Vi øker bemanningstidene på sentrene slik at vi kan følge opp sentrene på en tett måte, og se til at alle brukere følger smittevernsreglene – oppdaterte bemanningstider finner du her:
Rapida Sportssenter
Rapida Balanse
Rapida Meierikvartalet
Rapida Alsgård
 
(Rapida Performance og CrossFit Alsgård vil være ubemannet i perioden). 

På CrossFit Alsgård får alle våre medlemmer levert “Dagens Økt” gjennom appen Beyond The Whiteboard. Denne appen er inkludert i CrossFit-medlemskapet.

Økta inneholder en oppvarming, en styrkedel og en utholdenhetsdel. Alle øvelser blir godt forklart gjennom tekst og videoer. I tillegg er våre to hovedinstruktører tilgjengelige for spørsmål/henvendelser ved behov.

Vår SPA avdelingRapida Balanse er åpen i bemanningstiden til senteret. Her kan du slappe av i 3 ulike badstuer og et boblebad.  SPA-avdelingen har en maksbegrensning på 10 personer.

Squashbanene på Rapida Sportssenter er åpen for booking. Dette kan du enten  gjøre via medlemskap eller drop.


Booking gjøres enkelt i appen

Våre personlige trenere kjører fortsatt timer som normalt. Ta kontakt med en PT om du har behov for hjelp til å komme deg i gang med trening. 

Til slutt ber vi alle om å følge retningslinjene nøye. Vi vet at det er lett å glemme seg, og da er det fint om vi alle bidrar og minner hverandre på å følge smittevernet på en hyggelig måte om man skulle se at noen glemmer seg av. Da skaper vi sammen et trygt treningsmiljø for alle, både medlemmer og ansatte i Rapida.
 
Vi oppdaterer www.rapida.no med gjeldende regler og retningslinjer og bemanningstider
nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)