Kroppsanalyse

Ved å ta regelmessig kroppsanalyse, kan du på en rask og enkel måte kontrollere om du oppnår treningsresultatene du jobber for.

 

Trener du 3-5 ganger i uken legger du ned mange timer i treningen din. Det er viktig at denne investeringen av tid ikke går til spille. En fin måte å kontrollere dette på er kroppssammensetningen. Med vår kroppsanalyse kan du måle om du går opp eller ned i blant annet fettprosent og muskelmasse. Kanskje ønsker du å gå ned i vekt, men badevekten står stille? Tanita kan vise hva som faktisk skjer.

Ved en måling får du følgende kartlagt

BESTILL Kroppsanalyse

Huskeliste før måling

Siden menstruasjon og graviditet påvirker resultatet anbefaler vi å ikke benytte Tanitamålinger i disse periodene. En evt ny måling bør tas på samme tidspunkt, og under de samme forutsetninger for at resultatet skal bli så nøyaktig som mulig Vi anbefaler alle å følge denne veilederen før en måling, da måleutstyret er sensitivt og det er mange faktorer som påvirker resultatet.

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)