60 Pluss

Med økende alder reduseres kroppens muskelmasse. Nedsatt muskelstyrke vil kunne begrense evnen til å gjennomføre hverdagslige gjøremål, slik som å reise seg fra en stol, gå opp en trapp, eller å løfte en gjenstand fra A til B. 

På våre «60 Pluss»-timer vil vi utelukkende jobbe med varierte og funksjonelle øvelser. Alt med et mål om å gjøre din hverdag lettere! Vi er ikke bygd for å gro gammel i en lenestol! Ved å kombinere styrkeøvelser, balanse, koordinasjon, bevegelighet og utholdenhetsøvelser tilpasset denne aldersgruppen, kan vi garantere oppløftende resultater. 

Timen er GRATIS for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er bare å møte opp.  Uansett form, farge, fasong og utgangspunkt: Disse timene passer for alle – absolutt alle! Øvelsene vi gjennomfører vil alltid tilpasses deg og ditt nivå.  Timen ledes av Stefan Revang (stefan@rapida.no) – som har lang fartstid i bransjen. 

 

PS: Visste du at styrketrening er den viktigste treningsformen når vi blir eldre. Målrettet styrketrening vil bremse det aldersbestemte tapet av muskelmasse og styrke. Det vil i tillegg styrke skjelettet og redusere risikoen for beinskjørhet. 

Timen varer i 60 minutter og passer for absolutt alle…Så lenge du er over 60 år, vel å merke! 

nb_NO

Velg ditt hovedsenter

(Dette er kun for å ha tilknytning til et hovedsenter, med dette kan du trene på alle våre treningssentre foruten om Rapida Balanse)