Squash og cageball

 
Squash.jpg

Squash

På Rapida Sportssenter har vi fem squashbaner i glass. Banene står plassert åpent i senteret, og gir en livlig energi i hele lokalet. Du kan spille squash via eget medlemskap eller drop-in time.

 

Hvordan fungerer booking av bane etter jeg har inngått medlemskap?

Alle som har squash i medlemskapet sitt får tilgang til å booke squash i bookingportalen uten ekstra kostnad. Slik fungerer det:

Alle har én digital billett. Denne brukes til å booke bane, og gir tilgang til å booke 30 min squash på valgfri bane. Når du har lagt inn en booking kan du ikke booke flere baner eller tidspunkter før tiden som allerede er booket er passert.

Systemet er lagt opp slik at samlet spilletid er 60 minutter, og at spillerne booker 30 minutter hver.

Cageball

Cageball ble spilt første gang den 19. oktober 2002 i Gelsenkirchen i Tyskland. Da arrangerte den tyske Bundesligaklubben Schalke 04 det første offisielle mesterskapet. Noen av de største navnene innen tysk fotball har engasjert seg i Cageball. Herunder navn som Jörg Berger, Rudi Assauer og Klaus Fischer.

 

Hva er cageball?

Cageball spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred og dekket består av den nyeste typen kunstgress. Kunstgress-sko benyttes. Andre typer innendørs-sko kan også brukes. Det er ikke tillatt å bruke sko med skruknotter, eller sko som er brukt ute.


Cageballbanene kan bookes på to måter

Du kan booke cageball via vanlig drop-in time. Dette gjøres via bookingportalen.

Vi tilbyr også faste avtaler. Det betyr at du får tildelt en fast bane, på fast ukedag og tidspunkt. Dette gjøres på 6- eller 12 måneders basis. For å booke fasttime, ta kontakt direkte med oss via telefon 755 80 000, eller e-post post@rapida.no

Drop-in

Du trenger ikke være medlem hos Rapida for å benytte deg av squash og cageball. Alle kan booke tid via bookingsystemet vårt.

 
 

Rapida bruker Boost System til booking av timer, og timene booker du enklest via appen Boost System. Den laster du ned her:


Får å få tilgang til appen trenger du en profil hos Rapida. Denne oppretter du veldig enkelt i noen få steg.