Squash og cageball

 
Squash.jpg

Drop-in

Du trenger ikke være medlem hos Rapida for å benytte deg av squash og cageball. Alle kan booke tid via bookingsystemet vårt.

Priser

Primetime
Squash 60 min: 298,- / pr bane
Cageball 45 min: 550,- / bane

Utenfor primetime
Squash 60 min: 149,- / pr bane
Cagball 45 min: 350,- / pr bane

Primetime er definert mellom kl 15:30 til 24:00 mandag tom. fredag.

 
 

Rapida bruker Boost System til booking av timer, og timene booker du enklest via appen Boost System. Den laster du ned her:


Får å få tilgang til appen trenger du en profil hos Rapida. Denne oppretter du veldig enkelt i noen få steg.


Squash

På Rapida Sportssenter har vi fem squashbaner i glass. Banene står plassert åpent i senteret, og gir en livlig energi i hele lokalet. Du kan spille squash via eget medlemskap eller drop-in time.

 

Hvordan fungerer booking av bane etter jeg har inngått medlemskap?

Alle som har squash i medlemskapet sitt får tilgang til å booke squash i bookingportalen uten ekstra kostnad. Slik fungerer det:

Alle har én digital billett. Denne brukes til å booke bane, og gir tilgang til å booke 30 min squash på valgfri bane. Når du har lagt inn en booking kan du ikke booke flere baner eller tidspunkter før tiden som allerede er booket er passert.

Systemet er lagt opp slik at samlet spilletid er 60 minutter, og at spillerne booker 30 minutter hver.

Vær obs på at det kun skal brukes sko uten svarte såler på squashbanene. Bruk av sko med svart såle vil ødelegge gulvet.

Cageball

Rapida Sportssenter har 2 Cageballbaner. Banene kan brukes via Drop-in timer eller faste avtaler.

 

Hva er det?

Cageball spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred og dekket består av den nyeste typen kunstgress. Kunstgress-sko benyttes. Andre typer innendørs-sko kan også brukes. Det er ikke tillatt å bruke sko med skruknotter, eller sko som er brukt ute.

Cageballbanene kan bookes på to måter

  1. Booking via online bookingportal

  2. Booking av fast avtale. Ta kontakt med senterleder for mer informasjon. (Faste avtaler gir rabattert pris).