Våre sentre

 
Gratis_Prøvetime_V4.jpg

Rapida Balanse

Dette senteret er et pusterom i en hektisk hverdag. Hit kan du komme når du trenger påfyll av energi eller har behov for å slappe av og stresse ned. I fine omgivelser finner du det beste av treningsutstyr, flere daglige gruppetimer, velværeavdeling og et stort utvalg av hud og kroppsbehandlinger. Med faglig kompetanse, kvalitet, oppfølging og personlig service vil vi legge til rette for at du skal finne din balanse.

Senteret tilbyr personlig trening.

Sentrum - Sjøgata 6, 8006 Bodø

Balansen_16.9_Sommerbrev_Yoga.jpg

Rapida Sportssenter

Rapida Sportssenter er et stort trenings- og aktivitetssenter i Bodø. På dette senteret kan du tilpasse medlemskapet til deg og dine behov. Vi tilbyr en stor utstyrspark, squash og cageballbaner til en fornuftig pris. Vi har flere personlige trenere med høy kompetanse som hjelper deg på vei til ditt mål. Åpent alle dager hele året mellom kl 05:00 og 24:00. Gratis parkering.

Senteret tilbyr personlig trening.

Rønvika - Dreyfushammarn 17-19, Bodø

rapida sportssenter

Rapida Performance

Rapida Performance er et treningssenter i Bodø med lave priser og en utstyrspark av topp kvalitet. Rapida har høyt utdannende personlige trenere som hjelper deg på vei til ditt mål. Åpent alle dager hele året. Døgnåpent senter og gratis parkering.

Rønvika - Nordstrandveien 41, 8012 Bodø

67754869_612896115900955_3161755598177959936_n.jpg

Rapida Meierikvartalet

Høsten 2019 åpner Rapida er senter midt i Bodø sentrum.

Rapida Meierikvartalet blir et senter med det nyeste av det nyeste treningsutstyret som er tilgjengelig. Treningsmaskinene og tredemøllene vil inneholde teknologi som gjør det svært enkelt å loggføre og se egen fremgang i treningen. I tillegg har senteret en egen PRAMA™ treningssal. Prama er et gruppetreningskonsept hvor teknologi, lys, lyd og samhold blant deltagerne vektlegges. Timene vil kjøres på ulike nivåer, noe som gjør at timene passer fra helt nybegynner og opp til toppidrett.

Senteret er lokalisert i et helt nytt lokale med nye garderober med låsbare skap og dusj.

Senteret vil også tilby personlig trening.

Sentrum - Dronningens gate 50, 8006 Bodø

åpner høsten 2019

Rapida Alsgården

Januar 2020 åpner Rapida et stort senter på Alstad, nærmere bestemt i Alsgården. Rapida på Alstad blir et stort treningssenter på over 1200 kvm. Senteret er spekket med helt nytt utstyr fra toppserien til Matrix. I tillegg til å levere store og luftige treningslokaler med helt nytt treningsutstyr for både styrke- og kondisjonsutstyr, vil vi tilby mange ulike gruppetimer. Senteret vil ha en stor flerbrukssal hvor det kan kjøres mange ulike treningstimer som bla slyngetimer, yoga, steptimer mm. I tillegg får senteret en egen løpesal med tredemøller hvor det vil kjøres både gå- og løpetimer. Sist men ikke minst vil det være en moderne spinningsal.

Senteret har nye garderober med låsbare skap med dusj.

Senteret vil også tilby personlig trening.

Alstad - Notveien 17, 8013 Bodø

åpner 2020