Våre medlemskap

 
Gratis_Prøvetime.jpg

På Rapida har vi medlemskap tilpasset ulike behov og interesser. Du bestemmer selv om du ønsker med eller uten bindingstid.

 

Trening

Medlemskapet gir full tilgang til styrke- og kondisjonsutstyret på begge sentrene. Om du med dette medlemskapet ønsker å benytte squash- eller cageball må det gjøres via drop-in timer.

Pris med 12 mnd binding: 349,- per mnd. Pris uten binding: 399,- per mnd.

 

Trening formiddag

Medlemskapet gir full tilgang til å bruke styrke- og kondisjonsutstyret på begge sentrene fram til kl 15:00 mandag til fredag. Lørdag og søndag har du tilgang i hele åpningstiden. Om du med dette medlemskapet ønsker å benytte squash- eller cageball må det gjøres via drop-in timer.

Pris med 12 mnd. binding:199,- per mnd. Pris uten binding: 249,- per mnd.


Squash

Medlemskapet gir full tilgang til å bruke squashbanene som er på senteret. Om du med dette medlemskapet ønsker å benytte deg av styrke- og kondisjonsutstyret må det skje via drop-in timer.

Pris med 12 mnd. binding: 349,- per mnd. Pris uten binding: 399,- pr mnd.


Squash formiddag

Medlemskapet gir full tilgang til å bruke squashbanene som er på senteret fram til kl 15:00 mandag til fredag. Lørdag og søndag har du tilgang hele åpningstiden. Om du med dette medlemskapet ønsker å benytte deg av styrke- og kondisjonsutstyret må det skje via drop-in timer.

Pris med 12 mnd. binding: 199,-. Pris uten binding: 249,- pr mnd.


Trening og Squash

Dette er vår bestselger! Medlemskapet gir full tilgang til å bruke styrke- og kondisjonsutstyret på begge sentrene. I tillegg kan du booke squash hver dag uten ekstra kostnad.

Pris med 12 mnd. binding: 449,-. Pris uten binding: 499,- pr mnd.


Trening og Squash formiddag

Medlemskapet gir full tilgang til å bruke styrke- og kondisjonsutstyret på begge sentrene. I tillegg kan du booke squash hver dag uten ekstra kostnad. Du har tilgang fram til kl 15:00 mandag til fredag. Lørdag og søndag har du tilgang i hele åpningstiden.

Pris med 12 mnd. binding: 249,-. Pris uten binding 299,- pr mnd.

 
 

 

Få en gratis prøvetime

Prøvetimer må avtales på forhånd, og ansatte skal varsles om at prøvetime ønskes eller iverksettes. Møt opp på senteret i bemanningstiden, eller ta kontakt via e-post eller telefon. Du kan også bestille via skjemaet til høyre. Prøvetimen inkluderer ikke en egen instruktør/PT med mindre dette er avtalt på forhånd.

 
 

Drop-in

Du trenger ikke være medlem hos Rapida for å benytte deg av squash og cageball, alle kan booke tid via bookingsystemet vårt.