Nå tilbyr vi CrossFit!

Treningstilbudet vårt vokser. Nå tilbyr vi også den stadig mer populære treningsformen CrossFit i våre lokaler på Alsgård.

1. august åpnet vi dørene til CrossFit Alsgård. Dette er et senter i underetasjen, i tilknytning til selve treningssenteret i etasjen over. 

Til tross for at CrossFit tidligere ofte har fått et litt ufortjent dårlig rykte hos enkelte, er sannheten den at det er en av de beste og mest effektive treningsformene som eksisterer. I løpet av en klokketime kan vi garantere deg en skikkelig god treningsøkt, bestående av både kroppsvektsøvelser, styrke og utholdenhet. Nettopp variasjonen i innholdet, samt den tette oppfølgingen av treneren som leder timen, gjør CrossFit til en sikker vinner hos mange.

På svært kort tid har CrossFit Alsgård rukket å vokse seg til å bli 100 medlemmer. Vi tilbyr opptil 5 gruppetimer om dagen, i trygge og gode omgivelser. Høres dette ut som noe for deg? Da har du to muligheter:

1) Nybegynnerkurs. Hver måned fremover arrangerer vi nybegynnerkurs. Dette består av treninger hver mandag og onsdag (20:00-21:00), i 3 uker. Kurset inneholder nøye gjennomgang og innlæring av alle de viktigste teknikkene og øvelsene vi benytter oss av i CrossFit. Nybegynnerkurset koster 999,-. For påmelding og mer utfyllende informasjon, besøk:
https://www.rapida.no/kurs/crossfit-nybegynner/

2) Gratis prøvetime. Kanskje den beste måten å finne ut av hva vi holder på med, er å teste en gratis og uforpliktende prøvetime.

Ta kontakt med Stefan Revang eller Elise Persen Brennberg – og avtal et passende tidspunkt å komme på.

Alle som ønsker det får 3 gratis prøvetimer på CrossFit Alsgård.

Stefan Revang
stefan@rapida.no

Elise Persen Brennberg
elise@rapida.no

Vi har aktiv nyttårskampanje på 3 ulike medlemskap - Se de ulike kampanjene her!