Cathrine blir ny sjef på Rapida Balanse

Etter nesten 14 år hos Family Sports Club, takket Cathrine Handegård for seg. Vi er utrolig glade for at neste stopp nå blir hos oss i Rapida.

Og vi slipper å vente lenge. Allerede 1. september tiltrer hun stillingen som senterleder på Rapida Balanse i sentrum. Hun har allerede funnet ut områder med hvor hun ser rom for forbedring.

– Det jeg ser som er marked for, og spesielt etter korona, er seniorene. Med tanke på alt som er bygd rundt i byen, og potensialet Balanse har for å få til ordentlige seniortreninger, så er det noe jeg vil ta tak i med en gang, sier hun.

Hun fortsetter:

– Mange av dem har vært alene, de reiser ikke på grunn av korona, og trenger å holde seg i form, så det tror jeg vil slå godt an. Jeg vil også få inn flere gruppetimer i tillegg til en rekke andre ting som jeg har tenkt over gjennom sommeren.

– Det er ingen begrensninger for hva vi kan få til i Rapida – vi må bare finne ut hva vi ønsker å representere, forteller hun.

I Cathrine får vi en engasjert og dyktig senterleder som brenner for å få folk i aktivitet. Og mulighetene til det er mange, med et Rapida-medlemskap.

– Konseptet til Rapida er bare blitt bedre og bedre. Alt de tilbyr som squash, cageball, sportssenteret, Meierikvartalet med sine ting, golfen som kommer, og ikke minst Balansen, er ting jeg være en del av å utvikle, sier hun.

Noe annet som har stått på ønskelisten siden Friskhuset ble kjøpt opp, får hun tilbake nå.

– Jeg har alltid vært veldig opptatt av lokal forankring, og det var noe jeg savnet litt da Friskhuset ble noe annet. Det ble bedre med de eierne som var nå, men nå skal jeg inn i Rapida hvor dette er selve essensen, avrunder hun.

Vi har aktiv nyttårskampanje på 3 ulike medlemskap - Se de ulike kampanjene her!