• PT
  • CAGEBALL
  • SQUASH
Cageball

Cageball ble første gang spilt 19. oktober 2002 i Gelsenkirchen i Tyskland. Da arrangerte den tyske Bundesligaklubben Schalke 04 det første offisielle mesterskapet. 16 lag kjempet om mester-tittelen. Noen av de største navnene innen tysk fotball har engasjert seg i Cageball. Herunder navn som Jörg Berger, Rudi Assauer og Klaus Fischer.

Hvordan får man tilgang til banene?

Banene kan bookes på to måter:

  • Du kan booke cageball via vanlig drop-in time. Dette gjøres via bookingportalen. Klikk her for å booke bare nå.
  • Vi tilbyr også faste avtaler. Dette betyr at du får tildelt en fast bane, til fast dag og tidspunkt. Dette gjøres på 6- eller 12 månedersbasis. For å booke fasttime, ta kontakt direkte med oss via telefon 755 80 000, eller e-post post@rapida.no

Hva er cageball

Cageball spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred, dekket består av den nyeste typen kunstgress.

Kunstgress-sko benyttes. Andre typer innendørs-sko kan også brukes. Det er ikke tillatt å bruke sko med skruknotter, eller sko som er brukt ute.