Rapida Sportssenter - logo
SPORTSSENTER
Skisse Sportssenter
Dreyfushammarn 17
8012 Bodø
Skisse Performance
Nordstrandveien 41
8012 Bodø
Rapida Sportssenter - logo
PERFORMANCE

Tjenester på Rapida Sportssenter

Trening

Vi tilbyr følgende medlemskap på Rapida Sportssenter:

  • Trening. 
  • Squash.
  • Kombinert trening og Squash.
  • Formiddag, gyldig frem til kl 15:00.
  • Offshore.

Du kan selv velge om du ønsker å ha med eller uten bindingdtid.

GÅ TIL MEDLEMSKAP
Cageball

Cageball spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Det kan spilles både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred. Gresset består av nyeste type kunstgress. Vi tilbyr Cageball via faste avtaler (6- eller 12 mnder varighet) og drop-in timer.

GÅ TIL CAGEBALL
Personlig Trenere

Vi har flere dyktige personlige trenere tilknyttet Rapida Performance. Disse leverer tjenester tilpasset ditt behov å sørger for at du trener på en trygg og fornuftig måte. Alle er sertifisert fra norske studiepoenggivende skoler, og har i tillegg flere spesialist kurs. Dersom bruk av personlig trener er aktuelt for deg kan en gratis og uforpliktende samtale avtales. 

GÅ TIL PERSONLIG TRENING
Kom i gang pakken

Vi har laget en pakke vi mener er svært bra om du ønsker å starte med trening, eller om du tidligere har trent men ønsker å komme i gang på nytt. Pakken er satt sammen for å gi deg godt grunnlag for videre trening, økt forståelse av øvelser og hvordan de gjennomføres. Klikk her for å lære mer om vår suverene Kom-I-Gang pakke.

GÅ TIL KOM-I-GANG PAKKEN
Squash

På Rapida Sportssenter har vi 5 squashbaner i glass. Banene står plassert åpent i senteret, og gir en livlig energi i hele lokalet. Du kan spille squash via eget medlemskap eller drop-in time.

GÅ TIL SQUASH
Strenging av racket

Vi tilbyr strenging av racket. På senteret har vi en helt ny Technifibre Ergo One strengemaskin. Dette er en av verdens mest nøyaktige maskiner, og brukes bla av PSA. 

Vi har mulighet for strengig av alle typer racketer hos oss, både squash, tennis og badminton.

Gå til tjeneste